Toepassingen

Toepassingen

In het kort

Een toepassing of app is een programma voor op je smartphone, tablet of computer. Dit heeft als voordeel dat alle gebruikers exact dezelfde ervaring hebben, maar het dient wel geïnstalleerd te worden in tegenstelling tot een webapplicatie die je kan bezoeken vanuit je browser. Een goed ontwikkelde app kan helpen bij de digitalisering van je onderneming en levert je ongetwijfeld een mooie tijdswinst op.

Wat het is

Een toepassing of app is een programma voor op je smartphone, tablet of computer. Vaak is het mogelijk om makkelijk ook een app te voorzien als er al een goed afgewerkte backend is. Dit heeft als voordeel dat alle gebruikers exact dezelfde ervaring hebben, maar het dient wel geïnstalleerd te worden in tegenstelling tot een webapplicatie.

De toepassingen

Voor een toepassing of app zijn er veel toepassingen (pun not intended). Je hoeft het niet ver te zoeken, je smartphone staat er ongetwijfeld vol mee. Ook in een bedrijfscontext kan een app nuttig zijn om snel bepaalde zaken uit te voeren, net zoals ze nu al je dagelijkse leven vergemakkelijken.

Waarom het voor jou interessant kan zijn

Een app kan jou en je ondernemening helpen om een versnelling hoger te schakelen dankzij meer digitalisering. Trage, inefficiënte manuele processen kunnen gestroomlijnd worden in een krachtige en makkelijk te gebruiken app. Zo bespaar je ongetwijfeld heel wat tijd.
Delacom Development

Van meer productiviteit naar meer effectieve tijd. Voor jou.

Rooigemlaan 532 (Buro.532, Kantoor 2.4)9000 GentBE 0697.773.260helloworld@delacom.be
Laurent De Laere+32 494 87 60 46
Matthieu De Laere+32 496 04 34 51