Frontend

Frontend

In het kort

Frontend is het deel van een webapplicatie dat je als eindgebruiker te zien krijgt. Het is het deel van de webapplicatie of website die je ziet in je browser. Je bent dus eigenlijk deze zin aan het lezen op de frontend van onze website. Hier is dus vooral aandacht nodig voor een duidelijke layout en korte laadtijden zodat gebruikers overzichtelijk en efficiënt kunnen werken.

Wat het is

De frontend is eigenlijk de façade van een website of webapplicatie. Als gebruiker is dit dus wat je te zien krijgt in je browser. We willen zeker niet oppervlakkig zijn, maar het is heel belangrijk dat dit er gewoon goed uitziet en een goeie indruk nalaat. Echte schoonheid zit natuurlijk vanbinnen, daarvoor verwijzen we je graag door naar de backend.

De toepassingen

De toepassingen van een goed gebouwde frontend zijn letterlijk ontelbaar. Elke website die je bezoekt, heeft er eentje. Concreet zullen wij een frontend gebruiken om een duidelijke, overzichtelijke en makkelijk bruikbare interface te bouwen voor de eindgebruiker.

Waarom het voor jou interessant kan zijn

Een degelijke frontend voor je website laat een positieve indruk na bij je klanten, maar ook bij interne webapplicaties is een goed gebouwde frontend van belang. Als een gebruikersinterface overzichtelijk en duidelijk in elkaar zit, zal er vlotter kunnen gewerkt worden. Zonder twijfel.
Delacom Development

Van meer productiviteit naar meer effectieve tijd. Voor jou.

Rooigemlaan 532 (Buro.532, Kantoor 2.4)9000 GentBE 0697.773.260helloworld@delacom.be
Laurent De Laere+32 494 87 60 46
Matthieu De Laere+32 496 04 34 51